Остојић се опростио од клуба: Партизан је моја друга кућа

БЕОГРАД: Фудбалер Партизана Бојан Остојић саопштио је да после шест година напушта клуб из Хумске.
bojan ostojic
Фото: Tanjug (R. Prelić, arhiva)

"Дошао је и тај дан, иако сам се надао да ће сан трајати заувек, јер бити део Партизана је ништа друго него најлепши сан који фудбалер може да усни и доживи. Срце пуца, јер се скупило толико и љубави и бола, успомена, радости, среће, туге и све је дубоко урезано као породична прича, јер мој Партизан никада другачије нисам схватао сем као породицу, као другу кућу", написао је Остојић.

Он каже да ће имати "заувек љубав према клубу" и да се не каје ниједног тренутка.

"Када бих могао да бирам, опет бих све поново без устезања, опет бих у тај ''Танго смрти''. Нисам желео да признам да ће једном доћи и тај дан, нисам се надао да ће доћи крај, нисам био спреман да мом клубу, мом Партизану, кажем збогом. За мене је у тој љубави увек било прерано за крај. И уверен сам, не само за мене, већ за свакога ко воли Партизан, бар делићем колико га ја волим, а то речима не може да се опише".

Остојић је захвалио свим навијачима, тренерима, саиграчима и клубу на подршци.

"Остављам вам у аманет као сви моји претходници да се борите за свети грб, да ''изгинете'' на терену, а после како буде. Хвала ти, хвала ти, црно-бела љубави. Једном Партизан, увек Партизан", закључио је Остојић.

Остојић (38) је у Партизан стигао 2016. године из Чукаричког, а за "црно-беле" одиграо је 155 утакмица за Партизан и постигао је пет голова.

EUR/RSD 117.1216
Најновије вести