Панков: Сан испуњен, у Хелсинкију на победу

БЕОГРАД: Фудбалер Црвене звезде Радован Панков, након дебија у победи против Радничког 2:0, изјавио је да је испунио сан и најавио још боље партије у наставку сезоне.
pankov, fk crvena zvezda
Фото: Radovan Pankov, foto: FK Crvena zvezda

"О овоме сам сањао целог живота, заиста није фраза. Звездаш сам од главе до пете. Наши навијачи су најбољи на свету, то стално истичем. Наравно, на терену сам фокусирани на задатак, чујем на моменте када загрми публика, али размишљам наравно о ономе што тражи тренер на терену од мене. Свакако бих позвао наше навијаче да наставе да нас подржавају у што већем броју, јер ово се не виђа нигде", рекао је Панков за клупски сајт.

Наредни меч изабранике Владана Милојевића очекује већ у среду, када ће гостовати Хелсинкију у реваншу 2. кола квалификација за Лигу шампиона.

"Имамо леп резултат (2:0), очекујемо да прођемо у треће коло и да што пре кренемо да се припремамо за наредног противника. Знамо да је Хелсинки забележио пораз у домаћем првенству овог викенда, али оно није меродавни. У Европи ће сигурно да збију редове, али и ми ћемо прићи обазриво тој утакмици и верујем да ћемо да остваримо тријумф", поручио је Панков.

EUR/RSD 117.1155
Најновије вести