ПАУЗА ПРИЈАЛА ФУДБАЛЕРИМА ТСЦ – А: Тополчани спремни за лидера

Пријла је пауза фудбалерима ТСЦ –а после нешто слабијих партија у последње време. Сада су акумултори попуњени, и спремно очекују сутрашњи меч са Партизаном у Београду (18.30).
1
Фото: Стојић постиже изједначујући погодак за ТСЦ у мечу са Партизаном (3:3) на старту првенства,  фото: ТСЦ

Мада и даље Тополчани имају проблема око састава тима. Штоперу Ђорђевићу је „испало раме“ иде на операцију. Цветиновић је обновио повреду, док се Ракоњац и Станић  полако опорављају, а Јовановић је неколико дана паузирао због проблема са мишићима.

- Очекује нас тешка утакмице. Партизан је везао 13 победа, углавном убедљиво, некад из преокрета чак и у последњим минутима. То говори о њиховом карактеру и мотивацији. Вероватно им помаже то што не играју у Европи и фокусирани су само на првенство. Спремамо се за овај највећи могући изазов, надамо се да ћемо бити конкурентни и да ћемо успети да парирамо.Пресудни ће бити дуели на средини терена и  видећемо како ћемо се снаћи. Чињеница је да ми најтеже утакмице доживљавамо као највећу прилику - рекао је Лазетић.

Он  је нагласио да је свима у клубу пријало што су имали и два слободна дана и време за тренинге и анализе претходног периода.

- Успели смо да обрадимо све фазе игре, посебно голове које смо примали из изгубљених лопти, а то нам се догађало и против Партизана. Задовољан сам како су момци тренирали током паузе. У Београд идемо да се такмичимо и покушамо да победимо. Ако успемо да одржимо контролу игре и пасов, мислим да ћемо бити на очекиваном нивоу - додао је Лазетић. 

Одбрамбени играч Немања Петровић је истакао да сматра како је Партизан највећи клуб на овим просторима.      

- Резултати показују да су најбоља екипа у нашем првенству. У сјајној су форми и  ова утакмица нас посебно мотивише. Сигуран сам да ће у Хумској бити права фудбалска атмосфера и да ће утакмица бити добра -рекао је Петровић.

 Што се тиче састава Тополчани ће најверовазније супроставити Партизану следеећи тим: Илић – Цветковић, Антонић, Стојић Ћалушић, Петровић,- Радин, Вулић, Ђаковац, Станић(Ракоњац) – Јовановић.

 Г. Ковач   

EUR/RSD 117.1305
Најновије вести