ПОЗНАТИ ТРЕНЕР ПРЕУЗЕО СУБОТИЧКЕ „ГОЛУБОВЕ“ Лалатовић на клупи Спартака

Као што је то и најавио за „Дневник“, Ненад Лалатовић од јуче је и дефинитивно нови шеф стручног штаба фудбалера Спартака.
с
Фото: ФК Спартак/Љубиша Дунђерски, Ненад Лалатовић и Никола Симовић

На чело тима из Суботице искусни и веома темпераментни тренер стигао је уместо руског тренера Александра Кержакова, с којим су се „плави голубови“ споразумно растали.

Иако је долазак популарног Лале на север Бачке најављиван за среду, због исправки одређених формулација у уговору, он је стигао у четвртак и већ је одрадио први тренинг с новим тимом. Уз њега, у стручном штабу су и помоћници Милан Вјештица и Ђорђе Туторић, тренер голмана Мустафа Пешталић, као и кондициони стручњак Сергеј Алексејев.

- Рекао сам вам да ћу данас почети с радом у Суботици и то се, ево, и потврдило – изјавио је Лалатовић. – Спартак има веома квалитетну екипу, у њој је доста играча које познајем одраније и верујем да ћемо, уз добар и упоран рад на тренинзима, да покренемо тим на путу ка горњем делу суперлигашке табеле, где нам је и место.

Већ сутра Спартак ће одиграти тренинг утакмицу на свом стадиону, а ривал ће му бити екипа Војводине. Биће то прилика да Лалатовић додатно процени квалитет и спремност појединаца, пред наредну првенствену утакмицу 16. кола са ИМТ-ом у Београду, која се игра 25. новембра.

А. Предојевић

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести