Пријовић и Омоижуанфо у Звезди?

У Црвеној звезди чине све да скоцкају најбољи тим у последњих двадесетак година и с тим у вези су близу реализације још два велика трансфера.
Prijovic Aleksandar/Fonet
Фото: Aleksandar Prijović, foto: FoNet

После Драговића, који је појачао дефанзиву, а сада је у жижи и  напад. Нови играчи црвено белих би требали бити Александар Пријовић, са којим су преговори у завршној фази, али и шпиц Молдеа, нигеријског порекла – Окси Омоижуанфо (27). Овај наутрализовани Норвежанин постао је интересантан Београђанима после препоруке коју је дао донедавно помоћник Дејана Станковића, Милош Милојевић, који сада ради у шведском Хамарбији, али је добар познавалац норвешког фудбала.

Омоижуанфо је познат српској јавности по дуелима са Чукаричким, када је био стрелац за норвешки клуб пре два лета у квалификацијама за Лигу Европе, а у међувремену је постао један од најбољих играча Молдеа. У текућем првенству Норвешке дао је седам голова у осам утакмица, а био је прецизан у оба јунска дуела свог тима. Ради се о расном голгетеру који би био од велике помоћи нашем шампиону.

Београђани су на путу и да напокон реше питање левог бека јер су у завршним преговорима са Хаоном Михиком, чланом шпанске Ђироне, који је минуле сезоне играо у Аталанти и Елчеу. Како сазнајемо, Колумбијац има велику жељу да заигра за црвено-беле и посао би ускоро требало да буде завршен.

Једини велики трансфер који су у Љутице Богдана замислили а који се неће десити је онај Александра Коларова. Искусни ас добио је позив Синише Михајловића да пређе у Болоњу, као и понуду Интера за продужетак уговора, тако да ће вероватно остати у Италији.

Што се продаја тиче највероватнија је она Милана Павкова, који би после четири сезоне требало да напусти Црвену звезду. Уколико Београђани доведу Пријовића и Омоижуанфоа места за горостасног нападача неће бити.

И. Лазаревић

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести