Пролетер се нада повољном резултату у Бачкој Паланци

НОВИ САД: Пролећна трка за бодове није за млађег новосадског суперлигаша започела онако како су се надали.
Proleter/J. Grlic
Фото: Ј. Грлић

На премијери су поражени од Рада на Бањици, а на „Карађорђу“ су ремизирали са Златибором (2:2).Да би донекле надокнадили пропуштено чета са Слане баре на гостовању Бачкој мора да јуриша на победу.

- Прва два кола желимо што пре да заборавимо, не због приказане игре већ због резултата. На Бањици смо  пропустили много прилика за барем реми, а слично је било и против Златибора.. Два пута смо водили и погодили пречку,а на крају смо могли да будемо кажњени и да останемо и без једног бода – каже најбољи стрелац Пролетера Виктор Живојиновић..

Јесенас је Бачка у надокнади времена  стигла до ремија (1:1).

- Тај меч је један од оних који смо морали да добијемо.Утакмица у Бачкој Паланци  је за обе екипе од велике важности, домаћину да ухвати прикључак у борби за опстанак а нама да останемо у трци за висок пласман. Да бисмо тријумфовали морамо да будемо ефикаснији у односу на прва два кола када смо пропустили много прилика. Волео бих да се опет упишем у листу стрелаца, али једино је важно да стигнемо до жељеног резултата – поручио је Живојиновић.

По ономе што је на последњем тренингу уигравао тренер Бранко Жигић би на терен могао да пошаље овај састав: Васи љевић, Милошевић, Леандро, Башановић, Јовановић, Илић, Митровић, Томовић, Живојиновић и Миросављев.

Утакмица у Бачкој Паланци почиње у 16 часова.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести