Промене у ФК Цемент: Малеташки није више тренер Беочинаца

Досадашњи тренер Фудбалског клуба Цемент из Беочина, члана Војвођанске лиге Југ Новак Малеташки није више тренер овог клуба.
Приватна архива: Новак Малеташки и Бранислав Никитовић
Фото: Приватна архива: Новак Малеташки и Бранислав Никитовић

Цемент је у 6. колу одиграо нерешено 1:1 на свом терену са Доњим Сремом из Пећинаца на свом терену и тренутно се налази на 8. месту са девет бодова, има две победе, три нерешене утакмице и само један пораз.

„Након последње утакмице уз заједнички договоро са председником клуба Браниславом Никитовићем одлучио сам да не будем више на клупи Цемента. Једноставно, приватне обавезе и проблеми наметнули су ми се као приоритет. Нешто мање од две године провео сам на клупи Беочинаца, уз изузетну сарадњу са председником клуба, све је, што се услова рада тиче било на највишем нивоу. Цемент је врло озбиљан клуб за овај ранг такмичења има и више него одличне услове а што се тиче играчког кадра он је заиста на задовољавајућем нивоу. Желео бих још да се захвалим Стручном штабу: Ивану Човићу и Владимиру Баљу, као  и секретарки клуба Весни Ижак, па Оливери која брине о опреми и хигијени просторија: Додао бих да је клуб све испоштовао и да сам одлучио да се одморим неко време, истакао је за „Дневник” млади стручњак Малеташки.

М. Ковачевић

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести