ПРВА ФУДБАЛСКА ЛИГА СРБИЈЕ Маричић донео победу Инђији

Инђија – Текстилац 1:0 (0:0)
а
Фото: Dnevnik.rs

ИНЂИЈА: Стадион Инђије, гледалаца: 500, судија: Ружић (Београд). Стрелац: Маричић у 49. минуту. Жути картони: Којић, Вуковић (Инђија), Зулфић, Аврам (Текстилац).

ИНЂИЈА: Чупић, Кукољ, Мандић (Ђоковић), Суботић, М. Стојановић, Којић (Дервиши), Вуковић, М. Јањић (Радосављевић), В. Јањић (С. Стојановић), Ђурић, Десанчић, Мијаиловић.

ТЕКСТИЛАЦ: Браћ, Марјановић, Станковић, Б. Стојановић (Зекић), Принц, Поповић, Средојевић (Ђурић), Зулфић (Зличић), Давидовић (С. Стојановић), Николић.

Екипа Инђије је стигла до драгоцене победе против Текстилаца из Оyака, који је био најпријатније изненађење у досадашњем току шампионата. По традицији, Оџачани су у периоду док су били трећелигаши имали добре партије у Инђији, али овога пута нису имали среће, јер су за противника имали мотивисанију екипу, која је знала да искористи све слабости противника и забележи значајну победу. Током меча виђено је мало прилика за постизање погодака. У првом делу игре, оба тима су чекала грешку противника и у таквој игри виђено је јако мало прилика за гол, тако да су након првих 45 минута игре обе мреже остале нетакнуте.

Само што је почело друго полувреме домаћи тим је, преко Мирослава Маричића, дошао до предности у 49. минуту, тако да су домаћи фудбалери до краја утакмице успели да сачувају стечену предност. Гости из Оџака су оставили слаб утисак и на наредним утакмицама ће покушати да се искупе и да оправдају тренутну позицију на табели.

С. Јовин

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести