Раднички се радовао тријумфу над Инђијом

Раднички (Н) - Инђија 2:1 (0:0)
fudbal
Фото: Tanjug (S. Radovanović ilustracija)

Фудбалери Инђије пружили су жесток отпор Нишлијама и мало је недостајало да поново освоје бод против фаворита. Зелено-бели су играли добро у пољу, парирали домаћину којег је први пут у Нишу водио нови тренер Батак.

У већем делу сусрета Сремци су били бољи ривал, али на почетку другог полувремена Нишлије су искористиле њихову неопрезност и, за само два минута, решили питање победника. Први пут је домаћи тим, преко Николе Чумића, био ефикасан с линије пенала, а само минут касније исти играч постигао је и други погодак.

После примљеног гола Инђијци су кренули у нападе и створили неколико прилика, међутим нису успели да погоде мрежу искусног Ристића. У томе је, ипак, успео Брана Илуић у 64. минуту, а у последњих десетак минута играло се пред голом Радничког, али се мрежа домаћег тима више није тресла.

НИШ: Стадион на Чаиру, гледалаца: 500, судија: Пипер (Чачак). Стрелци: Чумић у 47. (из пенала) и 48. за Раднички, а Б. Илић у 64. минуту за Инђију. Жути картони: Пејовић, Тодоровски, Пантелић (Раднички), Јовановић, Павловић (Инђија).

РАДНИЧКИ: Ристић, Тодоровски, Суботић, Ђорђевић, Пејовић, Чумић (Стојановић), Летић, Михајловић (Стојановић), Пантелић (Бјеличић), Кујић, Маслаћ.

ИНЂИЈА: Прековић, Цуцин, Михајлов, Јовановић, Босанчић (Димитров), М. Илић, Јањић (Путић), Павловић, Томић (Красић), Б. Илић, Милосављев.

  С. Р.

EUR/RSD 117.1207
Најновије вести