Роналдо: Ја се нисам променио, бићемо опет заједно

МАНЧЕСТЕР: Фудбалер Манчестер јунајтеда Кристијано Роналдо изјавио је да је поштује саиграче и тренере и додао да верује да ће ускоро да се врати у тим клуба са "Олд трафорда".
ronaldo
Фото: Tanjug (AP Photo/Efrem Lukatsky)

Роналдо се огласио вечерас на друштвеним мрежама, пошто је руководство Манчестер јунајтеда раније данас одлучило да га одстрани из тима. "Црвени ђаволи" су синоћ на свом терену победили Тотенхем са 2:0 у 12. колу Премијер лиге, а Роналдо није играо, већ је утакмицу пратио са клупе за резервне фудбалере. Португалац је у 89. минуту устао са клупе и напустио терен, а челници клуба су одлучили да га избаце из тима.

Како сам и увек чинио током моје каријере, трудим се да живим и играм са пуно поштовања према саиграчима, противницама и мојим тренерима. То се није променило. Ја се нисам променио. Ја сам иста особа и исти професионалац као што сам и био последњи 20 година играња елитног фудбала и поштовање је увек играло важну улогу у мојим одлукама, написао је Роналдо на друштвеним мрежама.

Роналдо неће бити у тиму Манчестер јунајтеда за дуел са Челсијем наредног викенда.

Почео сам веома млад, примери старијих и искуснијих играча су увек били важни за мене. Зато сам, касније, увек покушавао да поставим себе као пример за млађе играче који су расли у тимовима које сам представљао. Нажалост то није увек могуће и понекад нас жар момента надвлада. Сада тренутно, ја само осећам како морам да наставим са тешким радом у Карингтону, подржавајући моје саиграче и бити спреман за све у било којој утакмици. Попуштање пред притиском није опција. Никада није била. Ово је Манчестер јунајтеда и стојимо уједињени. Ускоро ћемо опет бити заједно, поручио је португалски фудбалер.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести