Руменчани гостују у Беочину

Другопласирана екипа Војвођанске фудбалске лиге југ Јединство са великим амбицијама очекује сутрашње гостовање  Цементу.
jedinstvo rumenka
Фото: П. Павлик

У предходном колу  због пожара у Бачком Јарку нису играли утакмицу у Руменци са Младошћу која је одложена  за наредну среду. Стратег најпријатнијег изненађења каравана Владимир Шпоња очекује неизвестан меч.

- Неочекивана пауза због незгоде Јарачана дошла нам је у незгодном тренутку у ситуацији резултатског налета. Да ли је оставила трага видећемо у Беочину. Надам се да ћемо и после Цемента остати у победничком ритму, потврдити  да нас пауза није пореметила -  каже Шпоња.

Ове сезоне Јединство је у Купу минималним резултатом славило у Беочину.

- Куп утакмице су једно,а мечеви у првенству сасвим друга прича. Прошли је одлучио један маестралан потез  бившег играча Цемента Скока и у овом одлучиће нијансе, надам се поново у нашу корист.

Тренер Малеташки на располагању  има играчки кадар искуства и младости.

- Познајемо се у душу. Ривал су за здушну пажњу јер нас имена Јелића, Балетића, Зоговића, Вилотијевића, голмана Ђурикина и осталих на то обавезује. Имао сам прилике у неколико наврата да се на лицу места уверим у врлине и мане. Желимо нови успех. Комплетан играчки кадар је на окупу, гајимо највише амбиције. Осим наших квалитета које поседујемо и предходне игре које су нам донеле пуно радости реми Хајдука са Новим Садом још више нам је подгрејао наде да у финишу покушамо да надокнадимо заостатак. Имамо са одложеним мечом против Младости још четири кола. Прва препрека је меч са Цементом надам се да ћемо га успешно пребродити, остати у трци за јесењу титулу истакао је на крају Шпоња и најавио да ће домаћину супротставити најачи састав јер нема кажњених ни повређених играча.

М. По.

EUR/RSD 117.1138
Најновије вести