СЕРГЕЈ СЕ ВРАЋА У ЕВРОПУ!? Кува се велики трансфер са фудбалским гигантом

Српски репрезентативац Сергеј Милинковић-Савић после само годину дана могао би да се врати у Италију.
s
Фото: Youtube printscreen/ Football Sheikhs

Члан саудијског Ал Хилала поново је у жижи интересовања Јувентуса који ће покушати по ко зна који пут да заврши његов трансфер.

Чим је постало јасно да од Пола Погбе нема ништа због четворогодишње суспензије изречене због вишка тестостерона, Јуве је кренуо по СМС-а  као природног заменика, пише Калчомеркато.

Идеја Саре даме је да Сергеј попуни рупу изазвану одласком Погбе, који ће добити раскид уговора и самим тим отворити му простор за финансијски јак уговор.

Наравно, неће бити толико моћан као у клубу из Ријада с платом од 20 милиона евра, вероватно три пута мањи, али ће Милинковић-Савић имати могућност да игра на врхунском нивоу.

Опет, за годину дана се наплатио у Саудијској Арабији и пуних џепова може да се врати у Италију где је са великим успехом играо осам година у дресу Лација. Такође, недавно је испливала информација да се пожалио бившим саиграчима да му недостаје Италија и Рим, који би могао да замени за севернији Торино.

Тамо би га сачекали саиграчи из репрезентације Србије Душан  Влаховић и Филип Костић, наравно под условом да обојица остану.

Остаје само да се види да је Ал Хилал спреман да се одрекне једног од најбољих фудбалера две године пре истека уговора. Новац сигурно не игра никакву улогу код Арапа, али би можда могла да пресуди жеља играча.

СМС се раније доводио у везу са Јувентусом, али су Римљани одбијали све понуде пре него што је стигла из Арабија. Сада би Стара дама могла до коначног потписа преко "моста" у Ријаду.

(Блиц.рс)

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести