Сергеј: Трансфер 150 милиона? То ми је мотивација

РИМ:  Српски фудбалски репрезентативац из Лација Сергеј Милинковић-Савић каже да му потенцијална цена трансфера од 150 милиона евра не представља притисак, већ даје мотивацију да се још више доказује.
EPA-EFE/TATYANA ZENKOVICH
Фото: EPA-EFE/TATYANA ZENKOVICH

Сергеј, након елиминације Србије у групној фази Мундијала у Русији, жели да се дистанцира од фудбала и касније у договору са клупским челницима донесе одлуку о новом клубу у великом трансферу, спекулише се и до 150 милиона евра.

"Какав ефекат дају приче о 150 милиона? Само јачу мотивацију, да у свакој утакмици будем све бољи. Сваког дана читам о разним заинтересованим клубовима за мене. То је, такође, додатни подстицај", рекао је Милинковић-Савић за италијански Кореје дело Спорт.

У реду за њега стоје Реал Мадрид, Барселона, Манчестер Јунајтед, Јувентус и Пари Сен Жермен, а Милинковић-Савић још увек не размишља о преласку.

"Сада ми је потребно неколико дана одмора, желим да се искључим. Признаћу, нећу да гледам фудбал то је сигурно. Имам уговор са Лациом, видећу са спортским директором Тареом и председником Лотитом, они одлучују".

О шампиону Италије Јувентусу имао је само речи хвале.

"Јувентус је сјајан клуб, највећи у Италији по броју трофеја. Такође, мој брат Вања је у Торину (брани за истоимени клуб прим. аут", закључио је Милинковић-Савић.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести