Смиљанић: Фаворити смо против Радничког

БЕОГРАД: Искусни фудбалер Партизана Милан Смиљанић, пред први полуфинални меч Купа Србије са Радничким из Ниша, изјавио је да је његов тим фаворит без обзира на стање на табели Суперлиге.
FK Partizan Foto: Youtube/printscreen
Фото: Youtube Printscreen

"Очекујем да прођемо. Не бежимо од тога да смо фаворити, иако су они други на табели. Утакмица против Чукаричког је показала да можемо иако доста људи не верује у то. Верујем у себе и своје саиграче и сигуран сам да Партизан може да игра у финалу", рекао је Смиљанић новинарима.

Везиста Партизана истакао је да би освајање Купа спасило сезону, у којој је било момената када је морал екипе био у паду.

"Било је тренутака када смо губили самопоуздање, али овакве утакмице враћају нас на прави пут. Било је и биће тешких тренутака, али за Партизан се игра срцем'''', рекао је он.

Смиљанић сматра да Партизан има квалитетније играче од Радничког, из кога је издвојио само Николу Дринчића.

" Сви су свесни да смо ми фаворити и да имамо боље играче. Имали смо тај пад, што психолошки, пали смо мало у својим главама, али велики смо фаворити и то морамо да покажемо. Одиграли смо доста слабијих утакмица ове сезоне. Дешава се у свим великим клубовима. Има стреса, игра се под тензијом, притиском. То се решава победама као у овој последњој утакмици'''', закључио је Смиљанић.

Први полуфинални меч између Партизана и Радничког из Ниша игра се сутра од 18 сати на стадиону у Хумској.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести