СУКОБ СЕ НАСТАВЉА БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ Раде Богдановић одговорио Пиксију: "Нека се сети Македоније, њих 6-7 тренера и 3-4 љубавнице" (ВИДЕО)

Некадашњи југословенски репрезентативац Раде Богдановић, сада познати фудбалски аналитичар, одговорио је на речи Драгана Стојковића Пиксија, односно на констатацију "да не зна ко је Раде."
1
Фото: Youtube Printscreen

Стојковић је недавно гостовао у једној емисији на К1 и на питање да прокоментарише изјаве Радета Богдановића о његовој селекторској плати, рекао је: - Ко је тај?

Није се дуго чекало на одговор Богдановића који је, у разговору за ТВ УНА поручио:

- Пошто је Пикси рекао да не зна ко сам, ја ћу се представити. Родом сам из Сарајева, од оца Слободана и мајке Наде. Рођен у општини Ново Сарајево, пореклом из села Тилава. Пошто је рекао да ме не познаје, ја ћу му рећи како ме познаје - почео је Богдановић:

- Месец дана пре него што је побегао из Србије, дошао је у Македонију на Дојранско језеро, да полаже профи лиценцу како би отишао у Јапан да буде тренер. Полагао је по скраћеној и привилегованој процедури, а ја сам игром случаја био полазник тренерске струке. Има један детаљ који могу да повежем у том времену како функционише Фудбалски савез Србије и како се добијају лиценце.

Није Богдановић ту стао, те је наставио:

- Велика је Србија, али много мала да би се организовала школа у Србији, па су отишли у Македонију. Њих 6-7 тренера и 3-4 љубавнице. Били смо доле на том језеру и тада је дошао Пикси. Био је смештен преко пута моје собе. Тај дан када је дошао отишао је да се тушира. Нико му није рекао да немамо воде преко дана јер је рестрикција. Онда Пикси излази из собе, пешкир око струка, на глави му пена од шампона, једно око затворено, на друго шкиљи и пита ме: "Богдане, има ли топле воде?" Ја му кажем: "Пикси немамо топле воде, имамо рестрикцију од осам до шет увече, мораћеш хладном да се тушираш'. Врло добро знам да он мене зна. А онда је добио лиценцу по скраћеној процедури. Ментора је сȃм одабрао, био је из Француске. Није да му ментор буде човек кога су звали "Свиња". Тако да мислим да он мене познаје.

Иначе, Богдановић је током играчке каријере носио дресове Атлетика и Вердера, док је и велику каријеру направио у Јужној Кореји. Својевремено је забележио неколико наступа за Југославију, али није ишао на СП у Француску због тога што није желео да плати.

 

Телеграф

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести