Суперлига Србије: Реми Вождовца и Спартака у Београду

На крову вождовачког Тржног центра, суботички “голубови” су успели да сачувају мрежу, и с обзиром колико су ослабљени у овом прелазном року, могу бити задовољни опсвојеним бодом који су донели из српске престонице, мада су имали својих шанси да однесу и цео плен.
lopta tanjug.jpg
Фото: Dnevnik.rs

Била је то динамична, борбена, али не нарочито квалитетна утакмица у којој су мреже мировале. Почело је динамично, а претио је Вождовац преко Срећковића и Ступеревића.

Ипак, много изгледнију шансу није искористио играч Суботичана Чечарић, који је у 20. минуту био “очи у очи” са голманом Илићем, али није супео да га надмудри. Два минута касније шут Дуроњића је одбранио Перић, и након неколико полуприлика домаћих, нову шансу Спартак је понови имао пшреко Чечарића, али је Илић одбранио његов шут. До краја првог дела, изгледну прилику за Вождовац пропустио је Срећковић, али је његов шут завршио тик поред стативе.

Спартак је први запретио у другом делу, у 76. поново имао прилику преко чечарића, али ни Вождовчани нису искористили неколико ситуација које су “мирисале” на гол. У таквој консталацији ствари, остале су мирне мрежеи празна срца љубитеља фудбала који  су посматрали ову утакмицу, а оба такмаца су за по бод увећала конто на табели. Он ће посебно значити Суботичанима, који желе да побегну са дна табеле.  

Д. Кн. 

ВождовацСпартак 0:0

БЕОГРАД: Стадион Вож­дов­ца, гледалаца: 500. Судија: Јовановић (Београд). Жути картони: Михајлов, Микић и Милутиновић (Вождовац), Ракић, Милошевић и Чечарић (Спартак).

ВОЖДОВАЦ: Илић, Ћир­ковић, Михајлов, Микић, Ковачевић, Павловић, Милутиновић (Петровић), Луковић (Зоћевић), Срећковић, Дуро­њић, Ступеревић (Јевтић).

СПАРТАК: Перић, Текијашки, Милошевић, Главчић, Вукчевић, Ракић, Чечарић, Маричић,  Чоу, Ћаласан, Кулинич (Дунђерски).

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести