СУТРА СЕ ИГРА НЕДАВНО ОДЛОЖЕН ДУЕЛ 17. КОЛА ПРВЕ ЛИГЕ СРБИЈЕ МЛАДОСТ ГАТ – СМЕДЕРЕВО Домаћин нема пуно избора

Иако су веровали да у Инђији могу да изненаде фаворизованог домаћина, фудбалери Младости ГАТ у Нови Сад вратили су се празних џепова.
а
Фото: Младост ГАТ; Моменат из једне утакмице Младости ГАТ у овој сезони

У среду, уколико то временске (не)прилике буду дозволиле, тим тренера Душана Бајића имаће могућност да напокон забележи прву победу на свом терену. „Гатовци“ дочекују тим Смедерева, у утакмици 17. кола Прве лиге, која је недавно одложена због лоших услова за игру и, уколико су заиста решени да освоје бодове, мораће да пруже много бољу игру него у Срему.

- Налазимо се у ситуацији у којој немамо пуно избора, јер нас стање у којем се налазимо тера да размишљамо само о једној опцији, а то је победа – рекао је Бајић. – Гости долазе у добром расположењу, јер на деоби су другог места на табели.  Смедерево располаже искуством и младошћу, па ће нијансе да одлучују у данашњем сусрету. Надам се да ће оне да превагну на нашу страну, а да би заиста тако било, морамо и сами да им „помогнемо“ у томе. Силно желимо да освојимо сва три бода, а треба да будемо свесни тога да управо ми одлучујемо о доста тога. То нам је недостајало у Инђији и детаљи су отишли на страну нашег ривала. Ако успемо да преокренемо ствари, имаћемо реалну шансу да добијемо сусрет. Сви играчи биће нам важни, јер њихова потрошња у последње време је велика, али се надам да ћемо да пронађемо идеалну поставу и забележимо први тријумф код куће у овој сезони.

Због жутих картона право наступа у Младости ГАТ неће имати високи штопер Марко Бугарин, а сви остали, како ствари стоје, биће на располагању тренеру Бајићу.

- Смедерево игра веома добро, о чему сведочи и њихова позиција на табели – надовезао се бочни играч Новосађана Филип Илић. – Пошто још немамо победу на ГАТ Арени, верујем да је дошао прави тренутак да је забележимо.

Утакмица Младост ГАТ – Смедерево игра се од 13 часова.

А. Предојевић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести