Тренер Динама: Завршићемо му каријеру; Голман није смео у кући (видео)

Партизан је савладао Динамо из Врања са 6:0 (2:0) а велику сумњу изазвао је први гол који је примио голман гостију Урош Ђурић а додатну тензију је изазвала изјава његовог тренера након утакмице.
Gol Partizana protiv Vranjanaca/Jutjub
Фото: Youtube Printscreen

Ђурић није смео да се врати у Врање након меча у Хумској, морао је да остане у Београду после скандалозне изјаве тренера Радмила Јовановића.

"Ми имамо проблема са голманима, јер је наш први чувар мреже против Чукаричког повредио колено, а ни овај (Ђурић, прим. аут) није тренирао осам до десет дана. Немамо замену, то што је у његовој глави решићемо ми у клубу, те ствари. Неко ће да оде из клуба или ћемо да му завршимо каријеру. Разумете", рекао је Јовановић после утакмице.

После ове изјаве тренера Ђурић је добио претње из Врања уз оптужбе да је намерно пуштао голове Партизану, па није смео да се врати на југ Србије.

"Како га није срамота то да изјави? Бавим се фудбалом, од тога живим, а он да каже да ће ми завршити каријеру. Желим само да све изађе на видело и да сви знају да немам везе с намештаљкама. Ја сам поштен дечко, спортиста, нечасним радњама се у животу не бих бавио. Цео свет ми се срушио када сам испустио лопту из руку. То се дешава у спорту, погрешио је и Каријус у финалу Лиге шампиона", рекао је Ђурић за Информер.

Динамо из Врања је последњи на табели у Суперлиги Србије са седам бодова из 17 утакмица уз гол разику 7:41, а поражен је у последњих пет утакмица уз гол разлику 2:17.

У следећем колу дочекује нишки Раднички, другопласирани тим Суперлиге.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести