ТРЕНЕР ЗВЕЗДЕ БАРАК БАХАР ОТВОРИО ДУШУ  Хтео сам да чујем навијаче, била је то нормална конверзација, НИСАМ ГЛАВОМ У БЕОГРАДУ

БЕОГРАД: Знам да сте били разочарани што нисам био пред новинарима у среду после ТСЦ-а. Имам разлог, навијачи су дошли у нашу свлачионицу. Хтели су да причају са мном и играчима. Био је тоискрен и важан разговор, хтео сам да их чујем и била је то нормална конверзација, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Барак Бахар
1
Фото: TANJUG/SAVA RADOVANOVIĆ

„Никада нисам бежао од питања, посебно после лошег резултата (реми против ТСЦ-а) и зато сам дошао овде да понудим одговоре пред вама. Разумем буку навијача и медија, очекивања су увек велика. Одлично смо почели на припремама и у сезони, па су се очекивања додатно увећала. Можда нисмо били довољно скромни. Требало ми је време да схватим лигу, изгубили смо две утакмице. Звезда никада не губи у шампионату, из тога смо много научили. Нисам наиван, резултат је најбитнији у Србији, али против ТСЦ-а била је  потпуна доминација, бројке говоре у прилог томе”, истакао је Бахар на конференцији за медије пред меч са Радником.

Израелски стручњак одбацио је приче да „главом није у Београду” због рата у његовој земљи.

„Причали смо о томе да моја земља крвари, породица ми је тамо и колико то бола проузрокује. Не говорим ово да се жалим, већ што људи причају да моја глава није овде, што није тачно. Присутан сам стопостотно у Звезди, исто као и моји сарадници”, поручио је Бахар.

Сви смо заједно, од стручног штаба, играча и навијача. Имамо будућност, нагласио је Бахар.

Фото: TANJUG/JADRANKA ILIĆ

„Не плашим се, верујем у себе, али нећу да откријем шта сам причао са Управом. Биле су то теме око тима и чињеници да смо изгубили доста бодова. Тражили су одговоре и добили су их. Осећам пуну подршку, играмо добро и резултат ће да дође. Нећу одустати лако, верујем у овај клуб и играче. Ако пронађемо баланс између одбране и напада резултати ће доћи. У овом тренутку мислимо само на Радник, па се онда окрећемо Лајпцигу. Наредне две утакмице могу да нам промене сезону”.

Налазимо се под великим притиском, многи играчи су незадовољни минутажом, али о томе одлучује стручни штаб.

„Нисмо навикли на овакву ситуацију. Партизан је победио 11 пута у низу, нешто што се није дешавало у прошлости. Зато наши играчи морају да победе све утакмице до краја у шампионату”, закључио је Бахар.

EUR/RSD 117.1155
Најновије вести