ТСЦ данас у Сенти угошћује Металац из Горњег Милановца

Фудбалери ТСЦ-а данас у Сенти дочекују екипу Металца из Горњег Милановца у оквиру 5. кола Суперлиге.
lukic
Фото: Први стрелац Суперлиге Ненад Лукић у акцији, фото: ФК ТСЦ

Тополчани су у прва четири круга забележили две победе и два ремија против војвођанских тимова Војводине и Бачке из Бачке Паланке. реми с Новосађанима био је планиран, али подела бодова у Паланци није.

- Изненадила нас је Бачка добром  и квалитетном игром - објашњава тренер ТСЦ-а Золтан Сабо. - Ми смо можда одиграли нешто слабије него уобичајно. Паланчани су били ближи победи, нису искористили пенал, али то је фудбал.  Данас у Сенти Тополчани дочекују екипу Металца из Горњег Милановца, тим који у минулом колу ремизирао са Пролетером (1:1).

-  Одрадили смо неколико добрих тренинга - каже Сабо. Играчи се полако окрећу квалификацијама за Лигу Европе, а то није добро, морамо се концентрисати на данашњи меч са Металцем. И ова утакмица је исто тако важна као онај у Киђшињеву. Екипу Металца добро познајем, играли смо са њима у Првој лиги. Додуше, екипа је нешто измењена, али је филозофија игре остала.  Очекује нас тежак меч, сигурни смо да ће се Милановчани претежно бранити.

У доброј форми је нападач Ненад Лукић, који је у четири меча постигхао четири погодак и тренутно води на листи стрелаца:

-  Меч с Младеновчанима неће бити ни мало лак, међутим, ми морамо победити, како би одржали прикључак са водећим тимовима. После овог меча очекује нас серија тешких сусрета.

Утакмица  између ТСЦ-а и Металца игра се данас од 19 сати у Сенти.    

С. Ст.

EUR/RSD 117.1192
Најновије вести