ТСЦ дочекује Чукарички, уверени у још један тријумф

Пре недељу дана у војвођанском дербију, фудбалери ТСЦ-а савладали су екипу Војводине, чиме су се учврстили на трећој позицији на табели а сада их очекује нови изазов у сусрету с Чукаричким, поново у новој „ТСЦ Арени“ и биће то, у сваком случају, веома занимљив окршај два тима који гаје европске амбиције.
s
Фото: Youtube Printscreen

Тополчани су свесни да их очекује пођеднако тешка утакмица, каква је била и она против Новосађана, али су уверени и у нови успех.  - Играчи су пуни самопоуздања после победе над новосадским црвено-белима - истакао је тренер ТСЦ-а Младен Крстајић. - Претходних неколико дана добро смо тренирали, верујемо у себе и очекујемо да на крају дођемо до нова три бода.

Штопер Слободан Рајковић, новајлија у редовима ТСЦ-а који је и одлучио војвођански дерби, сложио се да ће утакмица с Чукаричким бити тешка, поготово што је екипа с Бановог брда, осим што је млада, и веома квалитетна. 

- Чукарички има добре играче и перспективног тренера Сашу Илића, који је свом тиму донео нову енергију и сигурно зна да играчима пренесе вољни моменат - рекао је Рајковић.- Ипак, играмо све боље, уверен сам да ћемо и други меч у нашон Арени да добијемо. У сусрету с Војводином грешке смо свели на минимум. Морамо да се фокусирамо и да задржимо добре стране наше игре. Као екипа, али и као клуб, треба да будемо свесни чињенице да нас тек очекују изазови.

Што се играчког кадра тиче, ситуација је нешто боља, али су Леандро, Чалушић и Бабић још увек повређени, а питање је да ли ће први голман Филиповић бити спреман за данашњи сусрет.

Г. К.

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести