УБЉАНИ ИЗЈЕДНАЧИЛИ У НАДОКНАДИ:  Новосађани испустили победу

Новосађани су потврдили да су овог пролећа потпуно другачија екипа, успели су да уведу утакмицу у жељени ритам, али је домаћин био ближи вођству.
lopta
Фото: pixabay.com

Дланове Живковића први је загрејао Карикари, а Јокић је храбром интервенцијом спречио Зубаируа да се радује. Најбољу прилику имао је Милановић, Карикари је "намирисао" неспоразум Живковића и Дробњака, али је шут "деветке" Јединства завршио поред стативе. Још једном су Убљани запретили после акције Пиваша и Карикарија, али је атрактиван покушај Миладиновића изблокиран. Остаје дилема да ли је дуел Додеровића и Видовића био пенал за Убљане, судија је проценио да нема интензитета за најстрожу казну...

У наставку је тим Душана Бајића дошао до равнотеже, добро контролисао утакмицу, а на корак до победе дошли су у 78. минуту. Кокановић је одлично центрирао, а Дубачкић небеским скоком матирао Дубљанића. Ипак, надокнада је преломила да стрелац гола не буде и херој меча, његов неспоразум са Танасином искористио је Карикари и из близине донео заслужен бод Јединству.

Јединство - Младост ГАТ 1:1 (0:0)

УБ: Стадион "Драган Џајић"., гледалаца: 200, судија: Вукадиновић (Ниш). Стрелци: Карикари у 92. за Јединство, а Дубачкић у 78. минуту за Младост ГАТ. Жути картони: Андрић, Зубаиру, Карикари (Ј), Чечарић, Шушњар, Јокић (М). Црвени картон: Мијатовић (тренер аналитичар Јединство) у 90+2. минуту.

ЈЕДИНСТВО: Дубљанић 7, Додеровић 7, Голубовић 6,5 (од 58. Ракић 7), Пиваш 7,5, Андрић 7, Митић 7 (од 83. Јанковић -), Милићевић 7, Миладиновић 7 (од 75. Стеванчевић -), Зубаиру 6,5 (од 58. Виеира 7), Карикари 7, Милановић 7 (од 75. Руњајић -)

МЛАДОСТ ГАТ: Живковић 7, Танасин 7, Видовић 7, Дубачкић 7, Дробњак 7, Јокић 7 (од 65. Митошевић 7), Поповић 6,5 (од 46. Кокановић 7), Вукадиновић 7 (од 77. Живковић -), Чечарић 7 (од 65. Ђуричин 7), Бјелош 7, Шушњар 6,5 (од 85. Балабановић -).

Б. М.

 

Standings provided by Sofascore
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести