УОЧИ РЕВАНША ВОШЕ С АПОЕОЛОМ Породица Шовљански из Ђурђева позвала НАВИЈАЧЕ НА КАРАЂОРЂЕ

НОВИ САД: Слике породичних посета стадионима одавно су прекривене годинама дебелим слојем носталгије.
k
Фото: Privatna arhiva

Свако присећање на време када су родитељи, држечи децу за руке, заузимали места на трибинама, призива могућност да у блиској нам будућности препознамо повратак лепог породичног обичаја. Да је тако нешто могуће у перспективи најавили су нам чланови породице Шовљански из Ђурђева, сви одреда Вошини навијачи.

– Не могу да се похвалим да смо редовни посетиоци утакмица на Карађорђу – искрено вели глава породице Милован. – Међутим, могу да кажем да сви у фамилији, свим својим бићем, навијамо за Војводину. Искрено, заболео је пораз на „Митићу“ минуле недеље. Једини лек у тако кратком временском интервалу био би Вошин пролаз у треће коло европских квалификација. Ми у такву могућност искрено верујемо после прве утакмице у Никозији и зато позивамо све Новосађане, и не само Новосађане, да нам се на трибинама придруже и да сложним навијањем понесемо наше играче до победе, која гарантује опстанак у европском друштву. 

Породица Шовљански у пола белом, пола у црвеном: Мама Мирјана, тата Милован, синови: Живко (10), Лазар (7) и Милутин (5), и ћерка Милица (10 месеци), која очекује дрес прикладан њеном узрасту.

Л. Бакмаз

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести