(УЖИВО) ВОЈВОДИНИ ПОНИШТЕНА ДВА ГОЛА, АЛИ ИПАК СЛАВИЛА У ХУМСКОЈ ПРОТИВ ПАРТИЗАНА ГОЛОМ ЊЕГОША ПЕТРОВИЋА У ПОСЛЕДЊОЈ СЕКУНДИ СА 3:2 у Суперлиги Србије (ФОТО и ВИДЕО)

Фудбалери Војводине победили су Партизан са 3:2 у мечу 33. кола Суперлиге Србије у Хумској.
Дневник/В. Фифа
Фото: Дневник/В. Фифа

Крај утакмице

94. минут: Човек одлуке опет Његош Петровић. Војводина је повела са 3:2.

90. минут: Игра се надокнада од 4 минута.

77. минут: Војводина је поново постигла гол, стрелац је био Ивановић, али је погодак поништен.Ивановић је постигао гол после корнера. Међутим, Срђан Јовановић је добио сигнал из ВАР собе, а после провере је гол поништен. Срђан Јовановић је правилно проценио, видело се да је један играч Војводине одгурнуо играча Партизана Антића, тако да гол не важи. Ово је друиги гол који је поништен Новосађанима..

75. минут: Натхо је био у прилици, добро га је упослио Захид, али је играч Партизана за мало био непрецизан.

67. минут: Вукановић је био у прилици да Војводину доведе у ново вођство, али је погодио пречку.

58. Непун минут касније на другој страни Војводина је затресла мрежу Партизана, али је гол поништен.После корнера, Војводина је постигла гол, али је играч Војводине дигао високо ногу пред голом, била је то опасна игра и Срђан Јовановић је то видео и поништио гол гостију.

57. минут: Партизан је дошао до изједначења. Стрелац је био Стојковић.Утрчао је пред гол по десној страни, ударцем искоса са шест-седам метара затрресао је мрежу Војводине.

Почело је друго полувреме.

Крај првог полувремена

45. минут: Игра се надокнада од 1 минута.

44. минут: Војводина је повела са 2:1. Стрелац је Зукић.Сери је проиграо Зукића, уследио је ударац из окрета, са неких 13 метара искоса са десне стране. Ништа није могао Јовановић.

40. минут: Салдања је поново био у шанси, али је траљаво реагова.

38. минут. Само минут касније Војводина је стигла до изједанчења од 1:1. Зукић је центрираро, а Сери је био на месту и лопту је сместио у мрежу Партизана.

Фото: Дневник/В. Фифа

37. минут: Салдања је био у изгледној прилици да повећа вођство, али је Царевић одбранио.

32. минут: Две шансе Војводине у једном нападу, Сери је са десетак метара погодио Аранђела Стојковића, он је остао да лежи на земљи и судија је прекинуо игру да му се укаже помоћ. Велике прилике за Новосађане које пропуштају. 

27. минут: Сада је у прилици био Партизан. Салдања је скочио, али није успео да захвати лопту главом, па је прилика пропала.

25. минут: Зукић је био у прилици, али је у последњем тренутку реаговао Филиповић. Саничанин је затим избацио лопту из шеснаестерца.

18. минут: Партизан води са 1:0. Била је ово прва прилика за црно-беле на утакмици и одмах гол. Додуше, лопта се одбила од Црномарковића и отишла у гол, тако да је Партизан повео аутоголом.

11. минут: Почела је да пада киша, запретила је поново Војводина, али је шут Зикића био безопасан.

6. минут: Прва прилика за Војводину. Лопта је дошла до Алексе Вукановића који је покушао ударцем главом, али је на правом месту био голман Партизана Александар Јовановић. Лопта је ишла у ближи угао, међутим, Јовановић је добро реаговао, од свега само корнер за госте. Два минута касније још једна шанса за Новосађане, али је лопта погодила спољни део мреже.

Почела је утакмица.

Све је спремно за почетак сусрета. Судиће интернационалац, Срђан Јовановић.

Београђани су дуел са Новосађинам улазе без досадашњег тренера Игора Дуљаја, ког је на клупи заменио Алберт Нађ. Није имао много времена да спреми неку посебну тактику. Одрадио је тек неколико тренинга са играчима, али биће свакако занимљиво видети шта ће то променити у односу на неке претходне мечеве. 

Фото: Dnevnik.rs

 Нема превише публике, свакако да су четири узастопна пораза црно-белих утицали на слабу посету. 

Фото: Dnevnik.rs

Партизан је имао три узастопна пораза у шампионату и тако закомпликовао борбу за друго место, које држе са 70 бодова, четири више од ТСЦ-а.

Војводина је први пут после осам година за викенд одолела Црвеној звезди у Новом Саду и тренутно је шеста са 51 бодом.

Партизан и Војводина су ове сезоне играли два пута и у оба наврата славио је тим из Хумске – прво као гост (2:0), а онда и на домаћем терену (3:1).

 

EUR/RSD 117.1192
Најновије вести