Вести: Манџукић добија повишицу и нови уговор у Јувентусу

ТОРИНО: Нападач Јувентуса Марио Манџукић за одличне партије биће награђен новим уговором до 2020. године и повећањем плате на пет милиона евра, пише италијански лист Тутоспорт.
fudbal
Фото: Dnevnik.rs

Јувентус жели да осигура останак хрватског фудбалера после лета, након интересовања из Кине и Турске, и за 1,5 милиона евра повећа му примања, уз сезону дуже у односу на садашњу сарадњу.

То значи да би Манџукић остао у Јувентусу до своје 34. године, скоро до краја каријере, и постао један од најплаћенијих играча тима.

Манџукић, који је пре две године стигао у Торино из мадридског Атлетика за 20 милиона евра, ове сезоне постигао је девет голова и забележио осам асистенција.

Међутим, статистика не одсликава најбоље његов учинак јер се одлично снашао на левом крилу у формацији 4-2-3-1 тренера Масимилијана Алегрија.

Кеси одбио Рому, иде у Милан за 28 милиона евра

МИЛАНО: Везиста Аталанте Франк Кеси наредне сезоне играће за Милан, пошто су два клуба договорила трансфер вредан 28 милиона евра, преносе бројни италијански медији.

Кеси, једно од откровења ове сезоне у Серији А, изабрао је прелазак на Сан Сиро испред понуде Роме која је нудила исти износ за трансфер клубу из Бергама.

Овај 20-годишњи фудбалер из Обале Слоноваче потписаће петогодишњи уговор са Миланом према којем ће зарађивати 2,5 милиона евра годишње, што је за 500.000 евра била јача понуда од оне из Рима.

Кеси је скренуо пажњу на себе после одличних игара и резултата Аталанте, петопласираног тима Серије А, одигравши 28 утакмица уз шест голова.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести