Завршен новобечејски турнир у малом фудбалу: Бечејцима два пехара

Победник зимског турнира у малом фудбалу у Новом Бечеју, на којем је учествовало 19 екипа, је Кнот аутофлекс из Бечеја, који је у занимљивом финалу, пред око 600 гледалаца, победио Пет пријатеља из Темерина 3:1.
n becej pobednik
Фото: Победничка екипа Кнот аутофлекс из Бечеја, фото: С. Давидовић

Победничкој екипи, која је играла у саставу: Живков, Воргучин, Драпшин, Цветковић, Попов, Маровић, Васин, Миливојев и Ракић, припала је новчана награда од 200 хиљада динара, док је екипа из Темерина, за коју су играли: Томић, Ф. Бајић, Павловић, Милановић, Крагуљац, Козомара, Ђорђевић, Росић, Летић, Грковић и К. Бајић, награђена са 80 хиљада динара. У утакмици за треће место Ипсвич товн из Србобрана је савладао РТ Војводину из Новог Сада 5:0 и освојио награду од 40 хиљада динара.

За најбољег играча проглашен је троструки стрелац финалне утакмице Марјан Цветковић, члан победничке екипе, најбољи стрелац је Миљан Миливојев (Кнот аутофлекс) са 16 голова, а најбољи голман је Јован Вучетић из екипе Ипсвич товн.

У конкуренцији пионира славила је екипа Конама из Бечеја, која је победила Децу са села (Нови Бечеј) 2:1, док је на трећем месту екипа „2. октобар“ из Кумана, која је победила новобечејске Младе наде са 7:6, после региларних 2:2. Пионири три првопласиране екипе добили су медаље, док је екипи Младе наде припао пехар за фер- плеј.

С. Давидовић

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести