ЖРЕБ ЗА БАРАЖ А ДИВИЗИЈЕ ЛИГЕ НАЦИЈА ЗА ЖЕНЕ: Фудбалерке Србије против Исланда

Женска фудбалска репрезентација Србије играће против Исланда, баражу за пласман у А дивизију Лиге нација, одлучено је жребом у Ниону. Исланд је био трећи у Ц групи А дивизије, иза Немачке и Данске.
1
Фото: Српкиње траже место у елити, фото: ФСС

Први меч Србија ће играти као домаћин, а мечеви баража биће одиграни у накнадно додељеним терминима – између 21. и 28. фебруара. Што се тиче осталих парова баража за пласман у Дивизију А, Босна и Херцеговина је за ривала добила Шведску. Змајице ће бити домаћини у првом мечу. Први меч баража код куће ће одиграти и Хрватска која је за противника добила Норвешку. Последњи пар баража за пласман у Дивизију А чине Мађарска и Белгија. Што се тиче баража за пласман у Дивизију Б, Црна Гора је за противника добила Северну Ирску и биће домаћин у првој утакмици. Преостала два пара су Летонија – Словачка и Бугарска – Украјина. Обављен је у понедељак и жреб за финални турнир.

У полуфиналима ће снаге одмерити Шпанија и Холандија и Француска и Немачка. Финалсити Лиге нација ће, уз домаћина Француску, изборити место на Олимпијским играма у Паризу. Уколико Француска буде један од финалиста, место на Играма обезбедиће селекција која освоји треће место.

В. М. П.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести