Зрењанинац Бојан Балаж у Новом Пазару: Борићу се за место у тиму

Зрењанинац Бојан Балаж у наредној сезони носиће дрес Новог Пазара. Двадесетогодишњи штопер, који је претхонде сезоне бранио бојеТСЦ-а из Бачке Тополе, са клубом са обале Јошанице потписао је уговор на две године.  
bojan-balaz
Фото: Бојан Балаж, фото: Приватна архива

- Дошао сам у средину где се живи за фудбал, што ми се јако свиђа. Надам се да ће ускоро пустити публику на стадион, јер сам већ имао прилику да играм у Новом Пазару пред пуним трибинама. Осећај је заиста невероватан. Навијачи су, без сумње, наш дванаести играч – поручио је из Новог Пазара Бојан Балаж. 

Екипа тренира у добром ритму и ускоро на Златибор. 

-Задовољан сам како су ме прихватили нови саиграчи, стварно су одлични момци, на терену се гине, што је од великог значаја. Шеф  струке Милан Милановић ће, уверен сам, сачинити добру екипу која ће се  равноправно борити са свим  суперлигишаима. Остало нам је да се уиграмо и да спремни дочекамо почетак нове сезоне. 

Бивши играч Партизана, који је наступао и за млађе селекције Србије, уверен је да ће екипа Новог Пазара, која је претходних дана представила више појачања, деловати одлично на утакмицама.

- Надам се да ћу имати што више прилика да помогнем екипи на терену, борићу се жестоко за место у екипи. Надам се да ће Нови Пазар  играти значајну улогу у нашем фудбалу– поручује Бојан Балаж.

Ж. Б.

EUR/RSD 117.1305
Најновије вести