ЗВЕЗДИН ФУДБАЛЕР ОГЊЕН МИМОВИЋ ИСПУНИО ДЕЧАЧКИ САН: Маштарија преточена у јаву

Дебитовао је талентовани дефанзивац Огњен Мимовић за сениорски тим Црвене звезде у сигурном тријумфу над Чукаричким (3:0), чиме су маштарије једног дечака преточене у најлепшу јаву.
1
Фото: Огњен Мимовић у дебитантском наступу за Црвену звезду, фото: ФК Црвена звезда

Нашао се у стартној постави за дуел с "брђанима", добио лепу минутажу и оправдао очекивања навијача, али и себе самог.

- Од првог дана када сам почео да тренирам фудбал, маштао сам да заиграм за Звезду и то још на Маракани - искрен је Мимовић. - Морам да истакнем и то да се овим наступом остварила жеља и свих мојих укућана, којима бих се захвалио на великој подршци. Надам се да је ово само прва од многих утакмица које ме чекају у црвено-белом дресу, а најважније је да смо успели да победимо један од најбољих тимова у домаћем шампионату. Још увек сам под утисцима, али заиста се осећам феноменално.

Код Огњена се и те како примећује победнички менталитет, као логична последица чињенице да је прошао кроз омладинску школу трофејног клуба.

- Верујем да ћемо освојити дуплу круну, јер имамо најбољи тим у Србији. Чека нас већ следећег викенда изузетно тешко гостовање ТСЦ-у, а онда и вечити дерби. Добро радимо и, у складу с тим, самопоуздање и победнички менталитет морају да буду присутни. Мене ће овај деби мотивисати да наставим да радим још више,  јер желим да се усталим у првом тиму, па и да постигнем гол-првенац, иако то можда није карактеристично за бекове - додао је Огњен Мимовић.

А. Предојевић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести