Гајићу и Савићу "Специјална признања" Спортског савеза

БЕОГРАД: Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић и председник Одбојкашког савеза Србије Зоран Гајић добитници у "Специјалних признања" Спортског савеза Србије за 2017. годину.
dejan savic, Dnevnik/Filip Bakić
Фото: Дневник/Филип Бакић

Министар омладине и спорта Вања Удовичић и председник ШС Александар Шоштар на свечаности у Дому Народе Скупштине награде за "изузетан допринос и просперитет српског спорта у Србији и свету" уручили су Гајићу и Савићевој мајци, с обзиром да је селектор олимпијских и европских шампиона са ватерполистима Црвене звезде отишао у Верону на реванш меч четвртфинала ЛЕН Европа купа.

"Специјално признање" Спортског савеза Србије је награда установљена 2011. године заслужним спортским радницима, спортистима и људима који су дали значајан допринос резултатима спортиста Србије.

Досадашњи лауреати били су Ивица Дачић и Новак Ðоковић (2011), Борислав Станковић и Јасна Шекарић (2012), Душан Ивковић и Бора Милутиновић (2013), Ранко Жеравица и Александар Боричић (2014), Драган Кићановић и Ненад Лаловић (2015) и Светлана Китић и Жељко Обрадовић (2016).

EUR/RSD 117.1155
Најновије вести