АНКЕТА МЕЂУ КОШАРКАШИМА ЕВРОЛИГЕ ОТКРИЛА Играчи не воле Ивановића и Атамана, воле Жељка Обрадовића и Ласа  

Угледни кошаркашки портал "BasketNews" спровео је велику анонимну анкету међу играчима Евролиге који су поделили своја искрена размишљања о бројним аспектима везаним за елитно такмичење.
s
Фото: Youtube printscreen/ilustracija/Sport Klub

Анкета је урађена са 23 кошаркаша која су потпуно отворено одговарала на бројна занимљива питања од којих су нека била прилично шкакљива.

Тако смо сазнали да су убедљиво најомраженији тренери у Евролиги Душко Ивановић  и Ергин Атаман. На питање за ког тренера би најмање волели да играју, готово све гласове добили су црногорски и турски стручњак. Наиме, оба тренера добила су једнак удео гласова, по 41,7 проценат.

Сада већ бивши тренер Звезде познат је по свом изузетно захтевном тренерском стилу, који укључује исцрпљујуће тренинге, док је Атаман познат по јавним прозивкама играча када је незадовољан игром или комуникацијом у тиму, преноси угледни портал.

С друге стране, када је реч о тренерима за које би највише волели да играју, издвојила су се два имена - Пабло Ласо и тренер Партизана Жељко Обрадовић.

Нови тренер Бајерна добио је највише гласова 39,1 одсто, док је легендарни Жељко Обрадовић, који је познат по свом строгом али искреном приступу и страственој посвећености развоју играча, заузео друго место са 30,5 процената.

На трећем месту налази се тренер Фенербахчеа Димитрис Итудис са 13% гласова.

На листи су се нашли и Ђоан Пењароја из Басконије, Барцокас, Саша Обрадовић али и "јунак" претходне листе Ергин Атаман.

(Курир спорт)

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести