БОБАН МАРЈАНОВИЋ: Тужно је што смо изгубили, нисмо имали среће у завршници

ЧИКАГО: Кошаркаш Хјустона Бобан Марјановић изјавио је данас да његов тим није имао среће у завршници меча са Чикагом у НБА лиги.
Boban Marjanovic
Фото: Бобан Марјановић у дуелу с Французима, фото: КСС

Кошаркаши Хјустона су јутрос у гостима после продужетка поражени од Чикага резултатом 124:119. Бобан Марјановић није играо за свој тим, пошто је био на клупи за резерве.

"Тужно је што смо данас изгубили у продужетку, али нисмо имали среће у завршници. Настављамо даље - Детроит, Бостон, Њујорк, Филаделфија, онда имамо пар утакмица код куће и опет на пут", рекао је Марјановић за РТС.

Он је истакао да увек подржава своје саиграче.

"То се зове професионализам. Ако ниси на терену, мораш да подржиш своје саиграче и пријатеље. Ми смо фамилија једна. Они подржавају мене кад сам ја на терену, сви радимо заједнички посао да останемо прво нормални, да останемо у доброј форми, да имамо позитивну енергију и да се она преноси на игру", додао је Марјановић.

Српски кошаркаш је навео да ће учинити све што је у његовој моћи да се докаже и да буде спреман.

"У међувремену помажем саиграчима саветима, да буду што бољи. Имамо Шенгуна који је малтене са нашег континента и човек којем је Никола Јокић узор. Дечко игра изванредно. Поносам сам на њега", рекао је Марјановић.

Српски кошаркаш је додао да се чује са сународником Николом Јокићем, који игра за Денвер.

"Увек навијам за њега, да има исте бројеве као прошле године, да игра све боље и да га здравље послужи", закључио је Марјановић.

EUR/RSD 117.1197
Најновије вести