(ФОТО) ЗВЕЗДА СЕ ОГЛАСИЛА ПОСЛЕ ЖАЛГИРИСА: Клуб је у контакту с НАДЛЕЖНИМ ОРГАНИМА! Ево шта чека ОДГОВОРНЕ за синоћњи ХАОС

Црвена звезда поражена је од Жалгириса резултатом 93:91 у мечу одиграном у оквиру 26. кола Евролиге, а сусрет ће бити упамћен и по дискутабилним судијским одлукама које су изнервирале домаће навијаче, те су они направили хаос.
z
Фото: Tanjug (Strahinja Aćimović)

Многи предмети упали су у терен, а због свега се огласио и клуб са Малог Калемегдана.

КК Црвена звезда је током ноћи, по хитном поступку идентификовао више особа које су у току, и по завршетку утакмице против Жалгириса, бацила предмете на терен, и у правцу судија овог меча, оштетили тунел и покушали да наруше физички интегритет појединих актера ове утакмице.

КК Црвена звезда са жаљењем констатује да су без обзира на сва дешавања током утакмице, инциденти на крају утакмице бацили су сенку на све напоре клуба да организује утакмицу без инцидената.

 

Клуб је у контакту са надлежним органима који ће након што буду прикупљени сви неопходну подаци и буду идентификована сва лица, реаговати у складу са својим законским овлашћењима док ће клуб у складу са интерним правилима тим лицима одузети сезонске карте и забранити улаз на утакмице у организацији клуба.

Подсећамо, црвено-бели су синоћ у драматичној завршници поражени у 26. колу Евролиге. 

Дневник/Курир спорт /Ж.С.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести