Јарамаз: Квалитет имамо, али нам треба континуитет

БЕОГРАД: Кошаркаш Партизана Огњен Јарамаз рекао је да су црно-бели остварили битан тријумф против Венеције у другом колу Еврокупа.
o
Фото: Youtube Printscreen

Изабранци Влада Шћепановића синоћ су у Хали спортова "Ранко Жеравица" победили италијански тим 95:73 и забележили су прву победу после два стартна пораза у сезони, а Јарамаз је са 17 поена био један од најзапаженијих.

"Важна, веома важна победа за нас, за наше самопоуздање. Играли смо фантастично, са огромном енергијом, пре свега у одбрани, што је почело од плејмејкера до центара, који су помагали и у потпуности затворили скок. Задовољан, сада треба да идемо ка томе да имамо континуитет оваквих игара, јер дефинитивно поседујемо квалитет, али морамо да будемо константни", рекао је Јарамаз за ТВ Партизан.

Крилни кошаркаш Немања Дангубић сусрет је обележио одличним закуцавањем, а меч је завршио са учинаком од три поена и четири скока.

"Битна победа да започнемо победнички низ. Задовољни смо како смо одиграли већи део утакмице. Покушали смо да победимо са што већом разликом. Срећни смо због победе, али имамо следећу утакмицу, веома захтевну против Будућности", рекао је Дангубић.

Црно-бели после два кола у ЕК имау скор од једне победе и једног пораза, а у наредној рунди гостују Униксу 14. октобра.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести