ЈОКИЋ И ЈОВИЋ ЈЕДАН ПРОТИВ ДРУГОГ ДАБЛ-ДАБЛ нашег МВП-ја, Јовић оставио СЈАЈАН УТИСАК!

Кошаркаши Денвера савладали су после узбудљиве завршнице екипу Мајамија резултатом 103:97 уз још једну добру партију Николе Јокића који је меч завршио са импресивним дабл-дабл учинком.
nikola jokic YT printscreen
Фото: Youtube printscreen/ESPN kanal

Тим из Колорада забележио је пети узастопни тријумф након Ол-стар викенда, а маестрални Сомборац још једном је показао да се налази у страшној форми.

Након четири везана меча на којима је забележио трипл-дабл, Никола је имао нешто скромнији учинак на овом мечу, али је поново мало недостајало да буде двоцифрен у три колоне.

Утакмицу је завршио са 18 постигнутих поена (6/15 шут из игре), 11 скокова и седам асистенција.

Није га служио шут на овом мечу, посебно у првом полувремену када се прилично мучио да дође до поена (2/8), међутим, у наставку је заиграо знатно боље и донео свом тиму нови тријумф.

С друге стране, одличан утисак оставио је и млади српски кошаркаш Никола Јовић. Репрезентативац Србије за 24 и по минута игре забележио је седам поена, шест скокова и једну асистенцију. Занимљиво, Јовић је све поене убацио у првом полувремену и у том делу меча био је ефикаснији од старијег имењака који је на паузу отишао са шест постигнутих поена.

Најефикаснији у победничком тиму био је Мајкл Портер Јуниор са 30 постигнутих поена и 11 скокова, Калдвел-Поуп убацио је 18 поена, а Гордон 16.

У пораженој екипи најефикаснији су били Бем Адебајо са 22 поена и Џими Батлер са 21.

Дневник, Курир

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести