ЈОКИЋ НАСТАВЉА ДА КИДА МРЕЖИЦЕ Денвер добио моћно оружје у борби за одбрану титуле, a Сомборац извео потез за неверицу (ВИДЕО)

Ако се “по јутру дан познаје” , Џулијан Строутер би могао да буде значајно “оружје” Денвера на путу ка одбрани НБА титуле.
1
Фото: Youtube Printscreen

Поменути “руки” је одиграо још један сјајан меч у предсезони, убацио је 23 поена у победи Нагетса над Чикагом резултатом 116:102 и потврдио да ће у најмањи руку имати идентичан статус у ротацији као Кристијан Браун претхонде сезоне. Ако не и више.

Денверови стартери су играли до половине треће деонице, а Никола Јокић је за то време имао учинак од 15 поена, девет скокова и пет асистенција.

Џамал Мареј је показао да је спреман за старт НБА лиге. Узео је укупно 11 шутева, убацио је 21 поен, док је двоцифрен био и Арон Гордон.

Утакмица је почела минутом ћутања због недавне смрти Брендона Мелоуна, оца требера Нагетса Мајкла, као и нешто споријим отварањем Нагетса. Ипак, појачали су одбрану и на крају прве деонице имали су 25:24.

Јокић је у другој деоници погодио тројку, Денвер је играо на крилима њега, Мареја и Строутрера, те су на полувремену водили са 59:50.

Калдвел-Поуп је везао две тројке на старту трећег дела, потом и Гордон, да би у тренутку изласка стартера са терена Денвер имао двоцифрену предност - 87:77 на крају треће четвртине.

Строутер је наставио да “бомбардује” у наставку, ране тројке су практично решиле меч, а вреди поменути да јсу у редовима Булса Пет Вилијамс и Коби Вајт имали по 20 поена. Драмонд је стао на девет поена и десет скокова.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NBA (@nba)

EUR/RSD 117.1154
Најновије вести