Континентал нови спонзор кошаркаша Воше: Битан корак за црвено-беле

НОВИ САД: Компанија „Континентал аутомотив Србија“ биће спонзор Кошаркашког клуба Војводина најмање у наредних годину дана.
Дневник/Ф. Бакић
Фото: Дневник/Ф. Бакић

Тим поводом је организованаи конференција за медије којој су присуствовали председник црвено-белих Жељко Ребрача, тренер Милош Исаков-Ковачевић, као и генерални директор компаније Саша Ћоринга и директор новосадских фабрика Едвин ван дер Каа.

Ребрача је објаснио колико је сарадња важна за КК Војводину, која је у нову сезону ушла са петогодишњим планом и циљем да се, након тог периода, обезбеди пласман у АБА лигу.

 – Ово је моменат који је много битан, и у ком нам је потребна подршка, и овим путем бих се јавно захвалио компанији "Континентал" која је препознала моменат и тренутак да нам помогне да идемо на горе – навео је Ребрача и додао да је веома захвалан Граду и бившем градоначелнику Милошу Вучевићу који је помогао „поновном покретању“ КК Војводина.

Генерални директор компаније „Континентал аутомотив Србија“ Саша Ћоринга радује се сарадњи са новосадским клубом.

– Веома смо поносни и срећни што ћемо имати пројекат заједно. Верујемо у успех Војводине и знамо да је КК Војводина један од симбола града, желимо и да „Континентал“ буде један од привредних симбола града – рекао је Ћоринга.

Лого компаније „Континентал аутомотив Србија“ биће на полеђини дреса КК Војводина већ од наредног меча, у којем Новосађани у петак од 18 часова гостују Тамшу, у оквиру деветог кола Кошаркашке лиге Србије.

В. М. Петровић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести