Кошаркаши Партизана изгубили на гостовању од Арманија

МИЛАН: Кошаркаши Партизана изгубили су данас од екипе Арманија 76:62 (13:19, 17:10, 19:17, 27:16) у оквиру 28. кола Евролиге.
lopta kosarka pix
Фото: pixabay.com

Најефикаснији у екипи Партизана био је Кевин Пантер са 15 поена и пет скокова, док се у домаћој екипи истакао Били Берон са 14 поена.

"Црно-бели" су отворили меч са серијом 10:2 и агресивном одбраном успели да ограниче противнику прилаз кошу. До краја прве четвртине Пантер је доносио поене продором или шутом са дистанце, док домаћа екипа није показивала креацију у нападу. У другој четвртини "црно-бели" су у више наврата имали плус осам али уласком Пенгоса у игру Армани почиње да игра брже у нападу. До краја полувремена домаћа екипа је успела да преокрене резултат и поведе са једним поеном.

У другом полувремену виђена је боља игра италијанског тима. Током треће четвртине екипе су се смењивале у вођству да би Нејпијер са звуком сирене донео плус три својој екипи пред последњих десет минута меча. Током последње четвртине игра Партизана се распала. У нападу нико није био расположен. док са друге стране у одбрани није постојала комуникација тако да је спољна линија Арманија лако постизала и намештала поене.

Партизан је још увек шести на табели са 15 поеба и 13 пораза, док је екипа Арманија на позицији број 13 са 12 поеба и 15 пораза.

У наредном колу Евролиге "црно-бели" гостују Ефесу, док италијанска екипа путује за Мадрид на меч са Реалом.

EUR/RSD 117.1305
Најновије вести