КОШАРКАШИ ВОЈВОДИНЕ У ВЕЛИКОМ ПРОБЛЕМУ ПРЕД УТАКМИЦУ АБА 2 ЛИГЕ Велики број играча на инфузији

Нестварне сцене задесиле су кошаркаше Војводине на турниру АБА 2 лиге у Широком Бријегу. Након што су први дуел против Шибенке пропустила тројица првотимаца (Лука Ашћерић, Лука Недељков, Стефан Савић), уз кондиционог тренера Александра Караћа, ситуација се погоршала, како сазнајемо.
АБА лига (Драгана Стјепановић)
Фото: АБА лига (Драгана Стјепановић)

Број оних који осећају здравствене тегобе, због, процењује се, вируса или тровања храном, порастао је чак на осам или девет, према различитим проценама, од чега су скоро сви завршили на инфузији. Није то случај само са Новосађанима, пошто је и бањалучки Борац, као и Спартак у сличним проблемима. Остаје до краја да се види да ли би можда и хотел, као и цела организација овог АБА 2 балона могла да истрпи критике, у случају тровања храном, за шта још не постоји јасна потврда.

Један од оних, који су под знаком питања за окршај против македонске екипе је и стратег Војводине Милош Исаков-Ковачевић.

– Дан пред меч тренутно имамо седморицу играца и нас двојицу чланова стручног штаба који смо тренутно лошег здравственог стања и упитни за меч. Кошарка је нажалост тотално у другом плану услед ове бизарне ситуације у којој је здравље момака на првом месту, јер не знамо уопсте на кога ћемо моћи да рачунамо за почетак меча. Велика штета је ово све што се дешава и у то у овом тајмингу. Желимо да верујемо да је све ово још једно искушење за нашу групу људи којој се и на овај начин поручује да је испред нас нешто велико на крају ове сезоне. Пробаћемо да заједно истрајемо и овај пут – истакао је Исаков-Ковачевић.

У сваком случају, распоред и спортски захтеви су неумољиви, пошто Војводину сутра од 21 час очекује дуел против ТФТ Скопља у 12. колу другог ранга регионалног шампионата.

В. М. Петровић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести