Милојевић: Звезда не зна за пораз, али можемо до изненађења

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Мега Бемакса Дејан Милојевић каже да верује да ће његов тим, уколико му се укаже шанса, направити изненађење и нанети први пораз Црвеној звезди у АБА лиги.
Dejan Milojevic/N. Parausic
Фото: Н. Параушић

"После меча у Подгорици, где је мало недостајало да направимо велико изненађење, сада у Сремској Митровици дочекујемо Црвену звезду, која ове сезоне још не зна за пораз у АБА лиги. Уз нашу препознатљиву агресивну одбрану и добру енергију на паркету, морамо да будемо концентрисани током целог тока сусрета јер ће у супротном Звезда умети да казни наше падове у игри", рекао је Милојевић за клупски сајт.

Милојевић ни на предстојећем мечу неће моћи да рачуна на Костју Мушидија.

"Црвено-бели су свакако фаворити, а ми имамо добру прилику да покажемо где се налазимо у односу на најквалитетније екипе у лиги. Ако нам се укаже шанса за изненађење, надам се да ћемо успети да је искористимо".

Капитен Меге Бранислав Ратковица додаје да његова екипа мора да буде на највишем нивоу против Црвене звезде.

"Играмо против изузетно квалитетне екипе која је без пораза ове године у АБА лиги. На свакој позицији имају по два изузетно искусна и квалитетна играча. Морамо да одиграмо на највишем нивоу у одбрани и нападу да бисмо дошли у ситуацију да се боримо за победу", поручио је он.

Утакмица 11. кола АБА лиге Мега - Црвена звезда игра се у суботу од 19 сати у Сремској Митровици.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести