НБА: Денвер немоћан против Голден Стејта, Јокић искључен (видео)

САН ФРАНЦИСКО: Кошаркаши Денвер Нагетса убедљиво су са 126:106 поражени и у другом плеј-оф мечу у гостима против Голден Стејта, а српски ас Никола Јокић остварио је дабл-дабл учинак, али је и искључен у последњој четвртини.
bjelica, tanjug ap
Фото: Nemanja Bjelica, foto: Tanjug/ AP Photo/Morry Gash

За 28 минута на терену, Јокић је постигао 26 поена и имао 11 скокова и четири асистенције, а искључен је седам минута пре краја утакмице, у време убедљивог вођства домаћина, када је "зарадио" другу техничку грешку због нервозног реаговања.

Код Денвера су тројица играча постигла по 12 поена.

У редовима Голден Стејта, који је у последњу четвртину ушао са 20 поена предности, одличан је био Стеф Кари са 34 поена за само 23 минута на терену, а пратио га је Џордан Поли са 29 кошева.

Српски репрезентативац Немања Бјелица имао је веома добру ролу. За 16 минута на терену постигао је 10 поена, уз само један промашај из игре (5/6).

Трећа утакмица, у којој је Денвер домаћин, биће одиграна у ноћи између четвртка и петка.

У осталим мечевима, кошаркаши Даласа надиграли су Јуту са 110:104 и изједначили на 1:1 у плеј-оф серији, иако у тиму није било Луке Дончића. Филаделфија је и у другом мечу убедљиво победила Торонто са 112:97 и повела са 2:0 у серији.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести