НБА плеј-оф: Оклахома изборила мајсторицу против Хјустона

ОРЛАНДО: Кошаркаши Оклахоме победили су Хјустон 104:100 у шестој утакмици прве рунде плеј-офа НБА лиге и изједначили су резултат у серији на 3-3.
NBA plej-of: Foto:AP Photo/Mark J. Terrill
Фото: НБА плеј-оф: Фото:AP Photo/Mark J. Terrill

У победничком тиму најефикаснији је био Крис Пол са 28 поена и седам скокова, уз три асистенције, а испратио га је Данило Галинари са 25 поена, док је Денис Шрудер стао на 12.Међу Рокитсима предњачио је Џејмс Харден са 32 поена, осам скокова и седам асистенција, док је Расел Вестбрук убацио 17.

Седма одлучујућа утакмица игра се у ноћи између среде и четвртка.Кошаркаши Мајамија победили су Милвоки 115:104 у првој утакмици друге рунде плеј-офа Источне конференције НБА лиге.Најзаслужнији за победу Хит био је Џими Батлер, који је имао одличну ролу од 40 поена, четири ухваћене лопте и две асистенције.

Добро издање имао је и Горан Драгић са 27 поена, шест скокова и пет додавања, док је Бем Адебајо остварио дабл-дабл од 12 поена, 17 скокова и шест асистенција.У екипи Бакса Крис Мидлтон био је најефикаснији са 28 поена, док је Брук Лопез додао четири поена мање.

Јанис Адетокумбо меч је завршио са 18 поена, десет скокова и асистенцијом мање.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести