НЕЗАУСТАВЉИВ ЈОКИЋ Невероватна партија Србина донела победу Денверу! (ВИДЕО)

Кошаркаши Денвера, савладали су на гостовању екипу Минесоте резултатом 115:112
1
Фото: Tanjug/AP Photo/Abbie Parr

Српски кошаркаш Никола Јокић и овај пут је био маестралан.

Био је то изузетно важан тријумф за тим из Колорада против директног ривала у борби за прво место у Западној конференцији.

Никола Јокић био је незаустављив на овом мечу. Меч је завршио са импресивним дабл-дабл учинком, убацио је 35 поена и забележио 16 скокова. Занимљиво, Никола је дуго био без асистенције. Прву је забележио тек у последњој деоници, а на крају их је имао само две - што је потпуно некарактеристично за њега.

Међутим, његов поентерски изузетно расположен. Из игре је шутирао 14/22, а убацио је и три тројке из четири покушаја. Био је нерешива енигма за одбрану Тимбервулвса.

Иако је Денвер у већем делу меча имао предност, која је у финишу првог полувремена ишла и до +18, дозволили су противнику да се врати и уведе меч у драматичну завршницу. У драматичној завршници најбољи играч Минесоте Ентони Едвардс имао је шут за продужетак, али на срећу гостију био је непрецизан.

Поред Јокића који је био убедљиво најефикаснији са 35 поена, сјајан меч одиграо је и Мајкл Портер Јуниор који је утакмицу завршио са 26 поена (13 у последњој деоници), док је Мареј додао 18 поена.

Најефикаснији у пораженом тиму био је Ентони Едвардс са 30 постигнутих поена.

Курир/Дневник

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести