Обрадовић: Да одреагујемо на најбољи могући начин

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић очекује да његов одреагује на најбољи могући начин у дуелу против Сплита у 15. колу АБА лиге.
zeljko obradovic
Фото: Youtube Printscreen/Željko Obradović

Црно-бели ће два дана након утакмице против Задра, дочекати Сплит у Штарк арени сутра од 18.45 сати.

У првом делу сезоне, црно-бели су на гостовању савладали Сплит са 59:69.

"Имамо практично један дан за припрему утакмице и даћемо све од себе да одреагујемо на најбољи могући начин. Сплит је екипа која игра различите врсте одбране и то је најважније да кроз добар састанак и тренинг што боље припремимо. Наравно, уз све друго што ми радимо у одбрани и нападу. Оно што је мени веома битно је чињеница да је недавно преминуо Винко Бајровић Цапо, дугогодишњи играч и руковоцилац у сплитском клубу, као и некадашњи технико репрезентације Југославије из времена када сам играо. Он је био невероватан човек који је свима нама помагао у сваком погледу. Желим да и овом приликом изјавим саучешће његовој породици и кошаркашком клубу Сплит", рекао је Обрадовић за клупски сајт.

Бек црно-белих Алекса Аврамовић истиче да је важност сутрашњег дуела.

"Важна утакмица је пред нама, против тима који у последње време много боље игра него што то показују крајњи резултати у АБА лиги. Сплит је на утакмици са Црвеном звездом практично цео меч био у игри, што показује да су сигурно у стању да сваком тиму у лиги направе проблеме. Урадити ћемо анализу и покушати да се што боље припремимо. Пред нама је захтеван меч и до победе ћемо доћи само уколико будемо максимално концентрисани током свих 40 минута", нагласио је Аврамовић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести