Обрадовић и Пантер: ПОБЕДА али да НЕ ПАДНЕ ниједан новчић на терен

БЕОГРАД: Тренер и капитен кошаркаша Партизана, Жељко Обрадовић и Кевин Пантер, рекли су пред сутрашњи одлучујући меч за титулу првака АБА лиге против Црвене звезде да ће екипа дати све од себе да постане шампион и позвали навијаче да их максимално подрже и направе фер и спортску атмосферу.
KK Partizan/Emilija Jovanović
Фото: KK Partizan/Emilija Jovanović

"Пета финална утакмица, 2:2 у серији. Изједначено је. Желим наравно прво поруку да пошаљем навијачима Партизана који су били феноменални ове године, који су носили тим, који су нам били ветар у леђа, који су увек давали додатну мотивацију свима нама, да и у овој утакмици то поново раде. Да бодре екипу, али да, наравно, све протекне фер и спортски. Да не падне ниједан новчић на терен. То би нам било највећа помоћ. И молим их, и преклињем их да навијање буде на нивоу. Без икаквог вређања. И понављам, без икаквих бацања папирића или новчића на пакрет. Још једном, то би била највећа могућа помоћ коју могу да нам пруже у овом тренутку. Наравно, пробаћемо да дамо све од себе да серију завршимо тако што ћемо да победимо и постанемо прваци АБА лиге, против једног одличног тима као што је Црвена звезда", рекао је Обрадовић.

На његове речи се надовезао и капитен Пантер.

"Даћемо све од себе. Ово је последња утакмица у сезони. Ово је меч за титулу. Морамо да дамо све од себе. Атмосфера у тиму је јако добра. Потрудићемо се да одбранимо домаћи терен. Иза нас су тешке утакмице, али задржали смо добар дух, сви се осећају добро и сви желимо победу. Очекујемо велику подршку навијача. Уживали смо са њима целе сезоне, надам се да ћемо уживати заједно и у овој последњој утакмици. Било је задовољство играти пред њима и надамо се да ћемо на терену завршити посао како треба", истакао је Американац.

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести