Обрадовић: Велики изазов је испред нас, да верујемо у себе

БЕОГРАД: Задовољни смо и срећни да коначно играмо у Евролиги пред нашим навијачима. Надамо се да ће доћи у великом броју да подрже екипу против тима који је пројектован за пласман на фајнал-фор, изјавио је тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић уочи утакмице против Олимпије из МИлана.
obradovic, tanjug
Фото: Tanjug/ D.Goll, arhiva

Црно-бели сутра од 20.45 сати дочекују италијански тим у трећем колу елитног такмичења.

Имају изванредан ростер, изванредног тренера (Еторе Месина), много квалитетних играча и то не само појединачно, већ и као екипа делују заиста изванредно. Велики је изазов испред нас и мораћемо много тога да уложимо, а пре свега верујемо у себе да одиграмо најбољу могућу утакмицу, поручио је Обрадовић за клупски сајт.

Крилни центар црно-белих Зек Ледеј, бивши члан Олимпије", истакао је да ће екипа учинити све да дође до првог овосезонског тријумфа.

Идемо на терен да се боримо, слушамо тренера и учинимо све што је потребно да дођемо до победе. Не гледам у предвиђања, само ћемо изаћи и борити се. Имали смо до сада тешке мечеве, али смо дочекали нови дан за битку. Ту смо да учимо и радимо да бисмо били спремни за борбу и победу, истакао је Ледеј.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести