ПАНТЕР: Очекујемо тешку утакмицу; АНЂУШИЋ: Знамо њихове слабости

БЕОГРАД: Капитен Партизана Кевин Пантер изјавио је пред дерби меч са екипом Црвене звезде, да његов тим сутра очекује тешка утакмица.
Танјуг/Марко Ђоковић
Фото: Танјуг/Марко Ђоковић

"Очекујем победу. Очекујемо и тешку утакмицу, желимо у плеј-оф. Када играм дерби, небитно је ко је на трибинама. Прва ствар која ми падне памет када се ради о дербију је то да морамо веровати. Не могу то другачије објаснити. Биће још много дербија осим овога", истакао је Пантер.

Бек Партизана Данило Анђушић додаје да његова екипа мора да одигра маскимално ангажовано.

"Веома важна утакмица, радује нас партија против Асвела. Наравно да је дерби увек посебан и да ће бити још једна добра утакмица. Надамо се победи. Они су у тотално другачијем расположењу, доста боље играју, компактнији него у првом делу. Сигурно неће бити лако, јер играју пред својим навијачима, тако да морамо да одиграмо максимално. Нема превеликих тајни, без обзира на то што су у првом делу били другачији тим. Треба да одрадимо на сличан начин, знамо им слабости, то треба да искористимо, одбраном и агресивношћу, енергијом, то су основне ствари помоћу којих треба да дођемо до победе", закључио је Анђушић.

Кошаркаши Црвене звезде дочекаће сутра од 20 часова у Штарк арени екипу Партизана у 19. колу Евролиге.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести