ПАРТИЗАН ЦИЉА РЕВАНШ Памти пораз од Љубљанчана

После веома важне победе над Анадолу Ефесом у 27. колу Евролиге са 100:90, кошаркаше Партизана сада очекује једнако битан окршај. Овај пут, ривал ће им бити Цедевита Олимпија, који ће Београђани дочекати сутра од 18.45, у 21. колу АБА лиге.
Цедевита Олимпија (Филип Барбалић)
Фото: Цедевита Олимпија (Филип Барбалић)

С обзиром на то да је „парни ваљак“ тек трећи на табели регионалног шампионата, иза Будућности, јасно је колико је предстојећи дуел битан у борби за што бољу позицији. Зато је потребно да се понови партија из претходног евролигашког дуела, о чему је говорио стратег Партизана Жељко Обрадовић.

– Сигруно да је за нас била важна утакмица, императив постоји у сваком дуелу. То је наша судбина, а моја тренерска када сам сео на клупу да је увек тако. Носимо се са тим како знамо. Пред утакмицу сам рекао да смо се спремали, да је једна група у недељу радила, три репрезентативца су дошла на тренинг у среду и радили смо неке ствари које смо применили на утакмици. Имали смо невероватну енергију, у једној предивној кошаркашкој утакмици, против великог ривала, што ћемо покушати да искористимо као гориво за наредни окршај против Цедевита Олимпије – рекао је Обрадовић.

У првом међусобном сусрету ове сезоне, Цедевита Олимпија је била боља у Љубљани.

В. М. П.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести