ПАРТИЗАН - МАКАБИ МЕЧ ЗА СРЧКУ ОД ОЧАЈА ДО СЈАЈА Партизан ПРЕОКРЕТОМ ДОТУКАО израелски тим (88-79)

После пораза од Фенербахчеа у претходном колу, кошаркаши Партизана дошли су на скор 10-10 у Евролиги, што значи да им је свака победа, нарочито на домаћем терену, прилично битна.
s
Фото: Tanjug TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ/ nr

Како су преокренули меч, тако је "парни ваљак" наставио да меље збуњене Израелце. Утакмица за срчани удар завршена је на најбољи начин, тројком у последњој секунди, за победу и разлику од девет поена 88:79.

На крају треће четвртине Партизан је изједначио резултат на 67:67.

Ако се по трећој четвртини дан познаје, има шансе да Партизан добије готово изгубљени меч. Успели су да смање разлику на једноцифрени број! Публика је у делиријуму!

Иако је Партизан успео да преполови предност Макабија, тројком у последњем минуту израелски тим на одмор је отишао са 16 поена разлике.

Прилику да дођу до позитивног скора и приближе се месту које води у плеј-оф имају ове вечери у Београдској арени где стиже екипа Макабија из Тел Авива која је у првом делу сезоне савладала шампиона АБА лиге, па је ово прилика за реванш.

Нажалост, прва четвртина протекла је у доминацији израелског клуба којем смо понудили гостопримство, те мечеве Евролиге играју на нашем терену.

Ослабљени Партизан каскао је читавих 18 кошева у првој четвртини, а ни друга се не разликује много, јер тренутно губи са 19 кошева разлике.

Дневник, Телеграф

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести