ПОСЛЕ ПОБЕДЕ КОШАРКАША ВОЈВОДИНЕ НАД ВРШЦЕМ У КЛС: Госте свели на 72 поена

Није било лако, али су кошаркаши Војводине остварили веома вредну победу против Вршца у 17. колу Кошаркашке лиге Србије, чиме су се реванширали ривалу за неуспех у првом делу сезоне и, у исто време, учврстили лидерску позицију на табели домаћег шампионата.
1
Фото: Џеред Канингем у продору, фото: Ф. Бакић

Тренер Новосађана Милош Исаков-Ковачевић био је задовољан пруженом партијом.

– Оно што је за нас похвално, то је да смо имали више скокова од противничке екипе и то нам је у једном делу помогло да зауставимо њихову транзицију, у чему су они најбоља екипа у лиги, уз нас. С друге стране, мислим да смо солидно трчали, али оно што се мени не свиђа је однос асистенција и изгубљених лопти: 18 према 20. То је нешто на чему морамо да радимо. Изузетно добру нападачку екипу свели смо на 72 поена. Мислим да смо показали мирноћу и на крају добро завршили утакмицу – истакао је млади стручњак.

Бек црвено-белих Џеред Канингем свестан је значаја овог тријумфа.

– Упркос томе што су се гости враћали у утакмицу, успели смо на крају да је решимо у нашу корист. Показали смо добар тимски рад. Ово је за нас важна победа посебно након пораза у прошлом колу. Тренираћемо јаким темпом и припремати се за наредне противнике – поручио је Канингем.

В. М. П.

Standings provided by Sofascore

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести